Traducción no disponible

Programa de Seguiment de Ratpenats

El Programa de Seguiment de Ratpenats, dirigit des del Museu de Ciències Naturals de Granollers, és una plataforma pel seguiment de les poblacions de quiròpters arreu del territori basat en el treball conjunt d’un gran equip d'investigadors i una extensa xarxa de voluntaris.

Aquesta iniciativa engloba 4 protocols diferents que s’han anat establint al llarg dels últims anys: el QuiroRius, el QuiroHabitats, el QuiroCaixes i el QuiroRefugis. Cada un d’ells té com a objectiu el monitoratge d’un conjunt d’espècies de ratpenat concret, ja siguin els forestals, els cavernícoles, les espècies urbanes, etc. de manera que la combinació dels quatre aporta una imatge completa del conjunt de poblacions de quiròpters en gairebé tots els ambients.

Si t’animes a participar al programa escull quin dels 4 protocols et convé més i no dubtis a contactar-nos! info@ratpenats.org

 QuiroRius

Seguiment dels ratpenats presents als cursos fluvials com a indicadors de la qualitat de l’aigua i dels boscos de ribera.

Llegiu-ne més...

 QuiroHabitats

Seguiment anual de les poblacions de ratpenats en els diferents hàbitats del territori.

Llegiu-ne més...

 Quirocaixes

Seguiment dels ratpenats urbans i forestals que utilitzen els refugis artificials de la nostra xarxa de caixes pel territori.

Llegiu-ne més...

 QuiroRefugis

Seguiment de ratpenats en refugis (naturals i artificials)

Llegiu-ne més...

Rep les últimes notícies del Seguiment de Ratpenats!

* indicates required